Mindenképpen szükséges:

Bármilyen típusú fotózásról is legyen szó, elengedhetetlen, hogy egészségesen, kipihenten gyertek, illetve hozzátok el gyermeketek a megbeszélt időpontra. Amennyiben Tőletek független események következtében ez nem lenne lehetséges (betegség, egyéb ok…), szívesen adok másik, közösen egyeztetett dátumot.

Előkészületek:

Ruházat: Minden esetben előre egyeztetésre kerül, hogy milyen öltözékben gyertek és, hogy milyen ruhát, esetleg kiegészítőket hozzatok magatokkal. Alapöltözet + 1 szettnél többel nem érdemes készülni a fotózásra. Kerüljétek a nagyon harsány színeket, mintákat, hacsak nem direkt erre kérlek meg. Ha nem vagy biztos, hogy milyen ruhát vegyél, adjál fel, kérdezz bátran!
Érkezés: Akár a stúdióba, akár külső helyszínre érkeztek nem szükséges 20-30 perccel az időpont előtt ott lennetek. Gyertek pontosan, ígérem nem fog a fotózás minőségére, mennyiségére menni. 😉

A fotózás menete:

“Meeting”: A fényképezés előtti utolsó megbeszélésünk, ahol röviden vázolom a koncepciót, természetesen figyelembe véve a Ti kéréseteket, igényeteket is.
Fényképek készítése: Az időt mindig a megrendelt csomagnak megfelelően osztjuk be, ez határozza meg azt is, hogy mennyi szituációs helyzet, mennyi különböző pozitúra fér bele az adott időintervallumba. Tudom, nehéz kérés, de próbáljatok meg természetesen viselkedni a fényképezés alatt, mintha csak otthon, vagy családi, baráti környezetben lennétek. Nagyon ritkán fogom kérni tőletek, hogy nézzetek bele a fényképezőgép objektívjébe, mivel így szinte garantáltan csak beállított, erőltetett képek fognak születni (a profi modelleknek is kihívás folyamatosan az objektívnek „játszani”). Az idő általánosan elmondható, hogy csak másodlagos tényező. Egy fotózás addig tart, ameddig én úgy nem ítélem meg, hogy a megrendelt fotós csomagnak megfelelő mennyiségű (és szuper minőségű) képek el nem készültek.

Fényképek válogatása:

A fotózást követő 1 héten belül, online (Dropbox) felületen keresztül megkapjátok a helyesen beállított, de még nem retusált képeket. A csomagban rögzített darabszámú (vagy amennyit csak szeretnétek) fotókat Nektek kell kiválasztani, majd a választott képek sorszámát (például: GED7405) visszaküldeni a részünkre.

Átadás:

A kiválogatott és az visszaküldött fotókat 1 héten belül, online (Dropbox) felületen, digitális formátumban (JPG), teljes felbontásban kapjátok meg. Igény esetén, lehetőség van a kidolgozott fotók nyomtatására is, egészen A3 +-os méretig.

Fizetés:

A számla ellenértékét kiegyenlíteni a fotók átadását követő 8 napon belül szükséges, utalással a következő bankszámlára (K&H):
10401165-50515751-49521004
Nem találtad meg amit kerestél? Kérlek, vedd fel velünk a KAPCSOLATot!